2022-07-29 11:26:48

PROJEKTŲ INŽINIERIUS (-Ė)

CVMarket.lt klientas
1100 - 1500 €/mėn. "į rankas"

Darbo aprašymas

Jūsų darbo tikslas – tiksliai, tvarkingai ir laiku paruošta dokumentacija, siekiant kokybiško projektų įgyvendinimo.

Po išsamios naujoko adaptacijos programos ruošite komercinius pasiūlymus konkursams, rengsite sąmatas, analizuosite ir vertinsite medžiagų, gaminių, subrangos darbų kainas, spręsite techninius klausimus su užsakovais, subrangovais ir statybos projektų vadovais, rengsite projektinę ir techninę dokumentaciją ir atliktų darbų aktus. Apie viską išsamiai – susitikimo metu.

Reikalavimai

  • Tikimės, kad gebate skaityti brėžinius, schemas ir kt. projektinę dokumentaciją, puikiai dirbate MS Excel, esate kruopštus ir atsakingas komandos narys.
  • Jūsų aukštąjį/aukštesnįjį techninį (inžinerinį) išsilavinimą, kaip ir inžinieriaus – sąmatininko darbo patirtį statybinėje kompanijoje bei Autocad įgūdžius laikytume privalumais.
  • Jei manote, kad esate pasiruošęs (-usi) atsakingam, savarankiškam darbui su komandos palaikymu, norėtumėte realizuoti savo gebėjimus ir didžiuotis pasiekimais, Orantas – ko gero, puiki vieta Jūsų tikslų įgyvendinimui.

Siųskite savo CV jau šiandien – susipažinkime!

Įmonė siūlo

  • Kviečiame ilgalaikei karjerai sėkmingoje, stabiliai veikiančioje ir finansiškai sėkmingoje įmonėje.
  • Užtikrinsime komfortabilias darbo sąlygas biure Laisvės pr., patogų darbo grafiką ir hibridinio darbo galimybę, išsamius apmokymus ir mokymams skirtą biudžetą, visas reikalingas darbui priemones.
  • Žadame komandos pagarbą, palaikymą ir gražias kolektyvo tradicijas. Siūlome sąžiningą atlyginimą ir priedus už darbo rezultatus.

Norėtume pristatyti ir daugiau šio pasiūlymo privalumų, todėl siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.