• Organizuoti ir kontroliuoti padavėjų darbą bei užtikrinti greitą ir kokybišką svečių aptarnavimą;• Organizuoti sau tiesiogiai pavaldžių darbuotojų darbą pagal svečių aptarnavimo standartą ir darbo tvarkos taisykles;• Pasitikti svečius, rezervuoti staliukus, organizuoti banketus ir pan.;• Esant poreikiui, atlikti barmeno darbą;• Užtikrinti tvarką ir švarą restorano patalpose;• Restorano apskaitos vykdymas.
Reikalavimai
Išsilavinimas: Vidurinis su profesine kvalif. Profesija: Maitinimo paslaugų administratorius
Klausimai ir atsakymai
Užduokite klausimą:
Jūs galite pateikti klausimą darbdaviui. Klausimas atsiras skelbime iškart, kai tik darbdavys atsakys į jį. Lanktytojai negalės matyti jūsų el. pašto adreso.
Persiųsti
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.