1. Organizuoti ir užtikrinti sklandų restorano ir jo darbuotojų darbą;
2. Užtikrinti aptarnavimo ir gamybos kokybės standartų laikymąsi;
3. Vykdyti finansinę-ūkinę veiklą, rengti ataskaitas.
Reikalavimai
1. Vadovaujamo darbo patirtis viešojo maitinimo srityje;
2. Stipri virėjo darbo patirtis;
3. Viešojo maitinimo-gamybos-išmanymas, bei (esant poreikiui) galėjimas asmeniškai atlikti šį darbą;
4. Darbo kompiuteriu įgūdžiai.
Įmonė siūlo
1. Darbas lanksčioje įmonėje;
2. Tobulėjimo galimybės.
Klausimai ir atsakymai
Užduokite klausimą:
Jūs galite pateikti klausimą darbdaviui. Klausimas atsiras skelbime iškart, kai tik darbdavys atsakys į jį. Lanktytojai negalės matyti jūsų el. pašto adreso.
Persiųsti
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.