2022-07-29 11:26:48
RIGVEDA, UAB

RIGVEDA, UAB darbo skelbimai

Įmonės aprašymas
116
Darbuotojų sk.
11 737
Peržiūros
~1 812 €
Vid. atlyginimas
UAB „Rigveda “ – vienas didžiausių vairavimo mokymo centrų Lietuvoje !

Būkite tikri – pasirinkote teisingai. Atsakingas požiūris į kiekvieną klientą bei dėmesys kokybei leido sukaupti ilgametę 30 metų vairavimo mokymo patirtį.
,,Rigveda“ – kasmet paruošia daugiau nei 7500 įvairių kategorijų vairuotojų bei kvalifikuotų vairavimo ir su vairavimu susijusių specialistų.

Sėkmingai dirbame Vilniuje, Kaune, Panevėžyje, Alytuje, Marijampolėje, Druskininkuose, Šakiuose, Jurbarke, Kėdainiuose, Jonavoje, Ukmergėje, didžiuojamės subūrę profesionalią administracijos ir vadybos, dėstytojų bei vairavimo instruktorių komandą. Gera patirtimi bei rezultatais visuomet norisi dalintis, todėl stengiamės nuolat tobulėti ir plėsti savo veiklą. Mokymo centras „Rigveda“ ne tik teikia aukštos kokybės paslaugas, bet ir siūlo konkurencingas kainas, lanksčias atsiskaitymo sąlygas (galimybę už kursus atsiskaityti dalimis, o pradėti mokymus be pradinės įmokos).
Rigveda vienas iš pirmaujančių mokymų centrų galintis pasiūlyti savo klientams ženkliai daugiau…
Rigveda – tarp stipriausių Lietuvoje Lyderių 2015 – 2021 m.

„Stipriausi Lietuvoje Lyderiai“ – tai išskirtinės įmonės, kurios ne mažiau nei penkerius metus iš eilės atitinka kredito biuro „Creditinfo“ griežtus stipriausių ir finansiškai patikimiausių Lietuvos įmonių kriterijus. Sertifikatas parodo, kad įmonė bent penkerius metus be pertraukų išlaikė tinkamą finansinę discipliną ir yra patikimas verslo partneris ilgalaikiam bendradarbiavimui.
RIGVEDA – PATIKIMAS IR GREITAS KELIAS TAPTI VAIRUOTOJU !

https://www.youtube.com/watch?v=ujPq0f_WJ3g
Nuotraukos bei video