2022-07-29 11:26:48

Sezoniniai darbai viešbučiuose / restoranuose Švedijoje

Dolphin Lithuania LLP
2000 - 3200 €/mėn. "į rankas"

Darbo aprašymas

Ieškome darbuotojų sezoniniam darbui Švedijoje - viešbučio virtuvės šefų ir padavėjų. Restorane - mėsos kepėjų.

Sezonas tęsiasi iki Rugpjūčio / Rugsėjo mėnesio galo. Atsižvelgus į darbo kokybę, yra galimybė prasitęsti sutartį arba sugrįžti sekančiam sezonui. 

Virtuvės šefo užduotys: maisto paruošimas pagal sudarytą a la carte meniu, kuriame yra 4 skirtingi užkandžiai ir 5 pagrindiniai patiekalai, bei 4 skirtingi desertai. Meniu keičiamas kas 6-8 savaites;

  • Pagalba galvojant ir kuriant naujus meniu;
  • Prekių priėmimas, likučių tikrinimas;
  • Virtuvės įrenginių priežiūra, valymas.

Padavėjo užduotys: Malonus ir profesionalus klientų aptarnavimas. Švediškam stalui maisto ir gėrimų pateikimas (pusryčiai, pietūs, vakarienė). Tvarkos ir švaros palaikymas.

Mėsos kepėjo užduotys: tinkamoje temperatūroje iškepti mėsą pagal kliento pageidavimą. Restoranas šalia kempingo, todėl sezono metu atvyksta daug turistų, virtuvėje taip pat ruošiami įprasti patiekalai, įskaitant kasdienius pietus, picas ir tailandietiškus patiekalus, užkandžius ir desertus.

Reikalavimai

  • Geros anglų kalbos žinios;
  • Ne mažiau 2 m. panaši darbo patirtis (virėjo, kepėjo, padavėjo);
  • Darbo patirtis viešbutyje – privalumas;
  • Fizinė ištvermė;
  • Savarankiškumas ir lankstumas;
  • Noras dirbti ir užsidirbti;
  • B kat. vairuotojo pažymėjimas – privalumas;
  • Asmens pasas.

Įmonė siūlo

  • Dinamišką ir įdomų darbą turistų dažnai lankomoje vietoje;
  • Nemokamą apgyvendinimą tvarkinguose būstuose su patogumais, internetu;
  • Draugišką ir komandišką kolektyvą;
  • Apmokymus darbo vietoje;
  • Darbo aprangą ir visas reikalingas darbo priemones;
  • Kompensuojamą kelionę Lietuva - Švedija – Lietuva.

Besidomintys šiuo skelbimu taip pat žiūrėjo