2022-07-29 11:26:48
Įmonės aprašymas
497
Peržiūros
„Tiesioginė rinkodara“ – pirmoji ir vienintelė lietuviško kapitalo įmonė, teikianti tiesioginės rinkodaros ir lėšų pritraukimo paslaugas, specialiai pritaikytas nevyriausybinėms, pelno nesiekiančioms organizacijoms (NVO). Įmonės veikla apima face-to-face rinkodarą, telerinkodarą, komunikaciją, pardavimus, reklamą ir lėšų pritraukimą.

Naujai prisijungusiems – puiki galimybė įgyti naujų įgūdžių arba tobulinti savo kvalifikaciją įmonės veiklos srityse ir labai ryškiai prisidėti prie ypatingai svarbių paramos projektų įgyvendinimo!

MISIJA

Padėti nevyriausybinėms, pelno nesiekiančioms organizacijoms (NVO) augti ir užtikrinti efektyvų lėšų pritraukimą gyvybiškai svarbių paramos projektų įgyvendinimui šiandien ir ateityje.

VEIKLA

„Tiesioginė rinkodara“ bendradarbiauja su nevyriausybinėmis, pelno nesiekiančiomis organizacijomis (NVO), kurioms vykdo vienkartinių ir nuolatinių lėšų pritraukimo kampanijas, aktyviai komunikuoja apie vykdomas veiklas, jas reklamuoja ir labai ryškiai padidina klientų prekės ženklų žinomumą ir matomumą.
Nuotraukos bei video

Tiesioginė rinkodara, MB darbo skelbimai