2022-07-29 11:26:48
Travel Retail Vilnius, UAB

Travel Retail Vilnius, UAB darbo skelbimai

Įmonės aprašymas
121
Darbuotojų sk.
4 859
Peržiūros
~3 010 €
Vid. atlyginimas
UAB "Travel Retail Vilnius" yra didžiausia Duty Free | Travel Value koncepto parduotuvių operatorė Lietuvoje, valdanti daugiau kaip 1900 kv. m. prekybinį plotą Vilniaus ir Kauno Tarptautiniuose Oro uostuose.

Įmonė buvo įkurta 2007m. liepos mėnesį kai tarptautinė kompanija Gebr. Heinemann SE & Co. KG laimėjo konkursą Tarptautinio Vilniaus oro uosto Naujame terminale steigti parduotuves, kuriose buvo prekiaujama parfumerija, kosmetika, gėrimais, tabako gaminiais, saldumynais bei suvenyrais bei kita.

2018 metų pradžioje, veikiant jungtinės veiklos pagrindu, įmonė kartu su savo motinine kompanija Gebr. Heinemann SE & Co. KG, laimėjo naują konkursą Tarptautiniame Vilniaus oro uoste „Duty Free“ parduotuvėms įrengti ir eksploatuoti. Naujoji sutartis su UAB Travel Retail Vilnius sudaryta iš viso dėl šešių parduotuvių nuomos šešerių metų laikotarpiui. Iš viso įmonė valdys 1500 kv. m prekybinį plotą Vilniaus oro uosto išvykimo terminale.

Atsinaujinusioje 850 kv. m. ploto pereinamoje (walkthrough) Heinemann Duty Free| Travel Value parduotuvėje keliautojai galės įsigyti kosmetikos, tabako ir alkoholinių gėrimų, juvelyrinių gaminių, žaislų ar gurmaniško maisto. Siekiant apsipirkimo patirtį paversti dar malonesne, bus galima įsigyti ir mados prekių, odos gaminių ar aksesuarų, saulės akinių, laikrodžių. Į asortimentą įtraukta naujų garsių tarptautinių ir Lietuvą atstovaujančių prekės ženklų.

2016 metais bendrovė dalyvavo viešame konkurse (bendras plotas 365,2 kv.m.) duty free parduotuvėms Kauno tarptautiniame oro uoste įrengti. Jį laimėjusi, 2017 birželio mėnesį atidarė 3 Heinemann Duty Free | Travel Value parduotuves Šengeno zonoje ir Ne šengeno zonose.