2022-07-29 11:26:48

Vadovo asistentas (-ė)

CVMarket.lt klientas
900 - 1100 €/mėn. Prieš mokesčius

Darbo aprašymas

Mūsų įmonių grupės kolektyvas plečiasi iš mes ieškome naujo komandos nario į teisinių paslaugų teikiančia bendrovę UAB InLegalPRO“! Šiuo metu komandą sudaro 15 žmonių! Visi mes smagūs, darbštūs bei linksmi ir norim, kad prie mūsų prisijungtų toks pats kolega! :)
UAB „Inlegal PRO“ jau daugiau nei 7 metus pristato savo paslaugas rinkoje.Vis daugiau žmonių, sekančiu pradėti bei vystyti savo verslą Lietuvoje, kreipiasi į mūsų bendrovę. Mūsų klientų geografija gana plati: Rusija, Kazachtanas, Ukraina, Baltarusija, Iranas, Pakistanas, Indija, Marokas ir t.t. Per veiklos laikotarpį buvo įsteigta bei parduota daugiau nei 800 naujų įmonių, parduoti kelį šimtai veikiantis verslai, suteikta daugybę teisinį paslaugų kurie padėjo kaip Lietuvos piliečiams taip ir svečiams iš užsienio steigti bei vystyti savo verslą mūsų valstybėje. Mūsų tikslas yra suteikti mūsų klientams visokeriopą teisinį palaikymą ne tik verslo pradžioje bet ir vėliau verslo vykdymo procese, dėl to mes palaikome ilgalaikius ryšius su savo klientas.

Reikalavimai

Mūsų įmonė ieško kruopštaus ir sąžiningo, darbo nebijančio komandos nario. Darbo pobūdis – bendrauti su klientais telefonų ir paštų, parduoti paslaugas, organizuoti bei suvaldyti paslaugų pardavimo procesą, atlikti įvairius administracinius darbus su klientų sutartimis. Svarbus rusų, anglų bei lenkų kalbos žinojimas.

Įmonė siūlo

Siūlome galimybę dirbti su savo srities specialistais ir įgyti puikios patirties. Bendraudami su klientais galėsite susipažinti su įvairių tautybių mentalitetu, kultūra. Atlikdami darbus supažindinsite su Lietuvos verslo aplinką, įstatymais, procedūromis bei taisyklėmis.
Jei susidomėjai ir nori jungtis prie mūsų, nekantriai laukiame Tavo CV! 