Organizuoti ir užtikrinti sklandų ir efektyvų dviejų valgyklų darbą, maitinant sanatorijos pacientus ir svečius švediško stalo ir porcijinio maitinimo principais;
Paskirstyti valgyklos darbuotojams darbus;
Sudaryti valgyklos darbuotojų darbo grafikus ir vesti darbo apskaitą;
Atsakyti už geros higienos praktikos taisyklių maitinimo padalinyje laikymąsi;
Atsakyti už valgyklos maisto produktų sandėliavimo režimą, dietinių ir kitų patiekalų gamybą;
Reikalavimai
Turėti vadovaujamo darbo patirties viešojo maitinimo srityje;
Išmanyti viešojo maitinimo gamybos procesus;
Turėti personalo komandos formavimo ir motyvavimo įgūdžius;
Išmanyti MS Office pagrindines programas (Word, Excel, Power Point, Outlook);
Gebėti savarankiškai rinktis darbo metodus, savarankiškai planuoti ir organizuoti padalinio veiklą;
Turėti strateginį mąstymą, būti atsakingu, iniciatyviu, orientuotu į rezultatą darbuotoju;
Įmonė siūlo
Galutinis darbo užmokestis aptariamas pokalbio metu atsižvelgiant į Jūsų turimas kompetencijas ir profesinę patirtį.
Galimybę įgyvendinti savo idėjas, dalintis patirtimi bei prisidėti prie įmonės tikslų įgyvendinimo;
Galimybę prisijungti prie šaunaus, ilgametes tradicijas puoselėjančio kolektyvo;
Sveikatinimo paslaugas;
Asmeninio ir profesinio augimo galimybes;
Kompensuojamas kelionės išlaidas;
Klausimai ir atsakymai
Užduokite klausimą:
Jūs galite pateikti klausimą darbdaviui. Klausimas atsiras skelbime iškart, kai tik darbdavys atsakys į jį. Lanktytojai negalės matyti jūsų el. pašto adreso.
Persiųsti
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.