2022-07-29 11:26:48
VEPROC Research and Consuting, UAB

VEPROC Research and Consuting, UAB darbo skelbimai

Įmonės aprašymas
3
Darbuotojų sk.
1 402
Peržiūros
~0 €
Vid. atlyginimas
VEPROC Research and Consulting, UAB yra nuo 2005 metų veikianti įmonė, savo veiklą koncentruojanti mokslinių tyrimų, mokymų organizavimo ir projektų valdymo srityje. Konsultuojame privataus ir viešojo sektorių subjektus bei fizinius asmenis įvairių paramos projektų rengimo ir įgyvendinimo klausimais, pildome paraiškas, rengiame galimybių studijas, investicinius projektus, verslo planus, statybos techninius projektus, energijos vartojimo auditus, rengiame statybos darbų sąmatas, organizuojame viešuosius pirkimus, teikiame su mūsų veiklos sritimi susijusias teisines paslaugas.

Plačiai esame išplėtoję neformalų švietimą bei visuomenės mokymus sveikatos srityje. COVID-19 laikotarpiu teikiamos psichinės sveikatos stiprinimo paslaugos gyventojams ir įvairūs mokymai asmens higienos ir virusų prevencijos srityse. Per visą veiklos laikotarpį įstaiga yra sukaupusi įvairių nacionalinių bei tarptautinių projektų įgyvendinimo patirties mokymų srityje.

Iš viso mūsų įmonė yra atlikusi ir įgyvendinusi daugiau nei 1000 įvairių projektų ir užsakymų mūsų komandos gylinimosi srityje.
Pagrindinis VEPROC privalumas yra aukštos kvalifikacijos profesionalų komanda. Varančioji VEPROC jėga yra žmonės įgiję daugiametę patirtį įgyvendinant įvairių Europos organizacijų (Šalių) ir Lietuvos Respublikos finansuojamus projektus, turintys daktaro ir magistro mokslo laipsnius, bei praktinę strateginio valdymo patirtį verslo įmonėse ir viešajame sektoriuje.