2022-07-29 11:26:48

Viešųjų pirkimų projektų vadovas Latvijoje, Lietuvoje ir Lenkijoje

CVMarket.lt klientas
1500 - 3000 €/m Gross
„Nordic Production Group“ yra tarptautinių viešųjų pirkimų bendrovė, kurios pagrindinė būstinė yra Estijoje. Mūsų tiekėjai ir klientai įsikūrę visuose pasaulio žemynuose, todėl darbas pas mus labai įvairus ir įdomus. Bendrovė „Nordic“ turi ilgametę patirtį viešųjų pirkimų srityje ir vykdant užsakymus didelėms privačioms bendrovėms. Mūsų komanda yra įvykdžiusi stambius užsakymus valdžios institucijoms, taip pat tapusi ilgalaike partnere įmonėms, kurios mums patikėjo visą savo pirkimų skyriaus veiklą. Patirtis viešųjų pirkimų srityje leido mums gerai susipažinti su standartinėmis kokybės sąlygomis ir lūkesčiais įvairiose pasaulio šalyse. Sėkmingą tiekimo grandinės valdymą užtikrina mūsų platus akiratis ir puikūs rizikos analizės gebėjimai. Mūsų komandą sudaro žmonės iš skirtingų šalių ir kultūrų, todėl ji praturtinama labai plačiomis žiniomis ir įgūdžiais apie verslo valdymą visame pasaulyje.
Šiandien pagrindinės mūsų tikslinės rinkos yra Skandinavijos šalys ir Estija. Įdarbinę naują projektų vadovą, taip pat siekiame plėstis į Latviją, Lietuvą ir Lenkiją. Taip pat norėtume pradėti dalyvauti šių trijų naujų šalių viešuosiuose pirkimuose ir tokiu būdu pradėti siūlyti savo produktus ir paslaugas šių trijų naujų šalių valdžios institucijoms.

Job Description

Plečiame savo tarptautinių viešųjų pirkimų projektų vadovų komandą Latvijos, Lietuvos ir Lenkijos rinkose. Todėl ieškome entuziastingų ir energingų žmonių, kuriems patinka dirbti komandoje, bet kurie taip pat yra pasirengę dirbti savarankiškai ir siekti užsibrėžtų tikslų.

Tarptautiniuose viešuosiuose pirkimuose sėkmingai dalyvaujame jau daugiau nei dešimt metų. Mūsų tiekėjai įsikūrę visame pasaulyje. Tarptautinių viešųjų pirkimų projektų vadovo pareigos – rengti viešųjų pirkimų konkursus, vadovauti laimėtiems viešųjų pirkimų projektams, valdyti santykius su klientais ir palaikyti ryšius su tiekėjais.

Tarptautinių viešųjų pirkimų srityje siūlome platų produktų ir paslaugų spektrą, todėl darbas šioje srityje yra labai įvairus ir įdomus. Savo klientams tiekiame įvairius produktus ir paslaugas - nuo medžiagų statyboms iki įvairių karinių ir IT sprendimų. Bendradarbiaujame su savo klientais kuo daugiau sričių, tenkindami įvairius jų produktų ir paslaugų pirkimo poreikius.

Šiai pareigybei nereikia jokios ankstesnės patirties šioje srityje; konkrečių įgūdžių, susijusių su viešaisiais pirkimais, mokymu pasirūpins mūsų komandos vadovas. Mūsų pagrindinė būstinė yra Tartu, Estijoje, tačiau įdarbintam Latvijos, Lietuvos ir Lenkijos viešųjų pirkimų projektų vadovui leidžiame dirbti iš namų biuro, todėl kviečiame kreiptis visus susidomėjusius kandidatus, nepriklausomai nuo jų gyvenamosios vietos.

Requirements

Tikimės, kad kandidatas:

  • gerai moka anglų kalbą ir bent vieną iš trijų tikslinės rinkos Latvijoje, Lietuvoje ir Lenkijoje kalbų;
  • turi puikių pasiūlymų rašymo įgūdžių ir, pageidautina, ankstesnės projektų valdymo patirties arba universitetinio išsilavinimo;
  • turi gebėjimo greitai mokytis, punktualumo, atidumo ir sisteminio mąstymo;
  • yra pasirengęs trumpalaikėms darbo užduotims užsienyje;
  • turi atsakomybės jausmą ir yra savarankiškas;
  • turi gerą techninį išprusimą, kad suprastų mūsų klientų pirkimo užklausų turinį ir gebėtų atitinkamai parengti tinkamus pasiūlymus – tai būtų privalumas;
  • turi aukšto lygio savidiscipliną ir savarankiškumą dirbant namų biuro aplinkoje.

Kandidatų prašome gyvenimo aprašymą pateikti anglų kalba!

Company offers

Įmonė siūlo: 

  • įdomų ir įvairiapusį darbą užsienio rinkose sėkmingai veikiančioje įmonėje;
  • asmeninio tobulėjimo galimybę profesionalioje komandoje;
  • modernią darbo aplinką;
  • novatorišką ir į tikslą orientuotą komandą;
  • galimybę įgyvendinti savo svajonę tapti sėkmingos įmonės pasaulinės sėkmės dalimi;
  • premijų sistemą, susietą su vykdomų projektų rezultatais.