• Patiekalų gamyba pagal technologines korteles: dienos pietūs, lietuviški patiekalai, užsakomieji patiekalai pobūviams;
• Darbas su karštais patiekalais;
• Patiekalų kokybės užtikrinimas;
• Švaros ir tvarkos virtuvėje palaikymas.
Reikalavimai
• Žaliavų apdirbimo ir teisingų maisto produktų paruošimo technologijų, jų laikymo bei sandėliavimo sąlygų žinojimas;
• Virėjo darbo patirtis ne mažiau 1 m.;
• Mokėjimas ruošti lietuviškus patiekalus;
• Sveikatos, higienos ir sanitarijos normų žinojimas, orientacija į kokybišką rezultatą.
Įmonė siūlo
• Darbą moderniai įrengtoje virtuvėje pilnu etatu;
• Darbo laikas darbo dienomis 7-16 val.;
• Nemokamas maitinimas;
• Laiku mokamas oficialus atlyginimas, priedai už papildomą darbą.
Jūs galite pateikti klausimą darbdaviui. Klausimas atsiras skelbime iškart, kai tik darbdavys atsakys į jį. Lanktytojai negalės matyti jūsų el. pašto adreso.
Persiųsti
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.