Darbas pamainomis kas 4 dienas.
Banketinių patiekalų ruošimas.
Dienos pietų ir patiekalų iš meniu ruošimas.
Reikalavimai
Virėjo darbo patirtis 2 m.
Geros higienos praktikos taisyklių žinojimas.
Nepriekaištinga švara darbo vietoje.
Gebėjimas dirbti komandoje ir savarankiškai.
Gebėjimas sklandžiai organizuoti savo darbą.
Įmonė siūlo
Laiku mokamą atlyginimą (nuo 600 į rankas).
Galimybę realizuoti savo kūrybines idėjas maisto ruošime ir už tai gauti priedus prie atlyginimo.
Klausimai ir atsakymai
Užduokite klausimą:
Jūs galite pateikti klausimą darbdaviui. Klausimas atsiras skelbime iškart, kai tik darbdavys atsakys į jį. Lanktytojai negalės matyti jūsų el. pašto adreso.
Persiųsti
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.