2022-07-29 11:26:48
VISUAL SOLUTIONS, UAB

VISUAL SOLUTIONS, UAB darbo skelbimai

Įmonės aprašymas
23
Darbuotojų sk.
3 528
Peržiūros
~1 724 €
Vid. atlyginimas
STEBKAM - vaizdo stebėjimo, apsaugos ir išmanių sprendimų profesionalai!

STEBKAM - inovatyvi įmonė, jau daugiau nei penkerius metus klientus aprūpinanti išmaniais vaizdo stebėjimo, apsaugos, priešgaisrinės signalizacijos, įgarsinimo, praėjimo kontrolės, kompiuterinių tinklų, darbuotojų pasikalbėjimo ir kitais sprendimais užtikrinančiais saugumą ir lengvinančiais kasdienybę.

Mūsų klientai - prekybos centrai, gamybinės įmonės, nekilnojamo turto vystytojai, viešbučiai, valstybinės institucijos, restoranai ir kavinės, saugos bendrovės ir daugelis kitų. Kokybė, profesionalumas, lankstumas ir inovatyvumas – tai vertybės, leidžiančios STEBKAM komandai nuolat augti ir užtikrinti aukščiausio lygio
aptarnavimą bei įgyvendinti kiekvieno kliento poreikius atitinkančius sprendimus.

Kokybė, profesionalumas, lankstumas ir inovatyvumas - vertybės leidžiančios STEBKAM komandai nuolat augti ir užtikrinti aukščiausio lygio aptarnavimą bei įgyvendinti kiekvieno kliento poreikius atitinkančius sprendimus.

Atstovaujame visame pasaulyje pripažintus gamintojus: „Hikvision“, „Dahua“, „Mobotix“, „DSC“, Axis“, „Paradox“, „Eldes“, „Bentel“, „QuailDigital“ ir kt.;

Mūsų prekybos salone rasite sprendimų įvairaus dydžio biudžetams: IP, Turbo serijos, analogines, WiFi kameras bei joms skirtus vaizdo įrašymo įrenginius, slaptas kameras, vaizdo registratorius ir kitus su vaizdo stebėjimu susijusius produktus, apsaugos ir priešgaisrinių signalizacijų, praėjimo kontrolių, vaizdo telefonspynių komponentus. Norėdami padidinti vaizdo stebėjimo sistemų prienamumą bei įrengimo paprastumą vartotojams siūlome jau paruoštus vaizdo stebėjimo komplektus "Pasidaryk Pats" su paruoštais jungiamaisiais kabeliais, kuriuos galite įsigyti ir įsirengti patys.

Mūsų siūlomos paslaugos:

Vaizdo stebėjimo sistemų projektavimas.
Vaizdo stebėjimo sistemų montavimas.
Apsaugos sistemų montavimo darbai.
Projektuojame ir diegiame IP, HD-SDI, analogines vaizdo stebėjimo sistemas. Dirbame su Hikvision, Dahua, Mobotix, Axis ir kt. didžiausių gamintojų įranga.
Montuojame apsaugos ir priešgaisrines signalizacijas.
Įrengiame telefonspynes, vaizdaspynes, išmaniuosius durų skambučius ir praėjimo kontroles.
Atnaujiname senas vaizdo stebėjimo sistemas.
Diegiame Išmanių/ protingų namų sprendimus.
Teikiame nuotolines vaizdo stebėjimo įrangos konfigūravimo paslaugas.
Montuojame numerių nuskaitymo sistemas.
Įrengiame kompiuterinius tinklus.
Diegiame patalpų foninio įgarsinimo ir personalo pasikalbėjimo sistemas.
Diegiame evakuacinio įgarsinimo sistemas.
Esant reikalui mūsų partneriai padės parengti reikalingus dokumentus Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai. Mūsų klientams taikoma 10 proc. nuolaida.
Bendradarbiaudami su saugos tarnybomis pasiūlysime Jums išskirtines sąlygas reagavimo paslaugoms ir nuotolinio vaizdo stebėjimo paslaugoms.