Darbo aprašymas
- Pirminis žuvies išdorojimas: svaiginimas, nukraujinimas, žvynų skutimas, išskrodimas, išpjaustymas file arba riekelėmis. Darbai atliekami tiek mechaniniais įrankiais, tiek su įranga.
- Žuvies plovimas, sūdymas, prieskoniavimas, kabinimas ant rūkymo rėmų.
- Darbas su malkomis kūrenamomis rūkyklomis ir rūkymas tikru dūmu.
Darbas modernioje žuvies perdirbimo įmonėje, su įrengta vėdinimo, šaldymo sistema.
Reikalavimai
- Atsakingumas, kokybės siekimas, darbo drausmės laikymasis.
- Gamybos dokumentacijos pildymas.
Privalumai:
- Vairuotojo pažymėjimas ir nuosavas automobilis.
- Patirtis maisto gamybos srityje: žuvies, mėsos perdirbimas.
- Galimybė dirbti lanksčiu grafiku.
Įmonė siūlo
- Draugišką kolektyvą;
- tvarkingą darbo aplinką;
- motyvuojantį atlyginimą, priklausomai nuo darbo rezultatų;
- socialines garantijas;
- dalinį transporto išlaidų kompensavimą.
- Darbo užmokestis priklauso nuo išdirbio bei pozicijos.
Atlyginimas: 570-700 Eur atskaičius mokesčius
- Darbo vieta - Žaliašilio g. 70-3, Kalveliai, Vilniaus r.