2022-07-29 11:26:48
FL Group LT, UAB

FL Group LT, UAB darbo skelbimai

Įmonės aprašymas
18
Darbuotojų sk.
774
Peržiūros
~1 031 €
Vid. atlyginimas
UAB „FL GROUP“ įsteigta 2017 m. Teikia krovinių gabenimo ir ekspedicijos paslaugas vietiniais ir tarptautiniais maršrutais, teikdama visą spektrą logistikos paslaugų. Mes teikiame krovinių gabenimo paslaugas įvairaus tipo sunkvežimiais Europos Sąjungoje, Rusijoje. Nepaprastai patikimi ir laiko patikrinti vairuotojai saugiai pristatys jūsų krovinį į reikiamą vietą.

Bendrovė skiria didelį dėmesį savo klientams: individualus požiūris į kiekvieną klientą leidžia mums pasirinkti ir pasiūlyti geriausius logistikos sprendimus. Mes tikime, kad toks požiūris į krovinių gabenimą ir pagrindinė įmonės veikla visiškai atitinka mūsų principus, leidžiančius klientams visą dėmesį skirti savo verslo plėtrai, tuo pačiu įsitikindami, kad krovinys saugiai ir laiku pasiekia galutinį tikslą. UAB „FL GROUP“ garantuoja aukščiausią krovinių gabenimo kokybę, be to, visos mūsų įmonės gabenamos prekės yra apdraustos patikimomis draudimo kompanijomis pagal tarptautinių konvencijų reikalavimus.

Pagrindinė veikla yra pervežimai iš / į Vakarų Europą į / iš Rusijos . Reguliarūs kelių ir dalinių krovinių maršrutai keliais vykdomi kiekvieną savaitę.

Mūsų darbuotojų kompetencija ir unikali patirtis padeda mūsų klientams geriau orientuotis Rusijos ir Vakarų Europos prekybos rinkose.