Šaldytos žaliavos merkimas ir aižymas;
Žuvies pelekų nupjaustymas;
Žuvies filetavimas (pašalinant likusius kaulus ir plėveles, po įrengimo apdorojimo).
Darbas +10 laipsnių temperatūros patalpose, kuriose įrengta moderni ir aukščiausius higienos reikalavimus atitinkanti darbo vieta.
Darbo laikas: 3 darbo dienos, 3 išeiginės (nuo 7:00 val. iki 19:00 val.).
Reikalavimai
Atsakingumas, darbštumas ir greita orientacija;
Noras dirbti ir užsidirbti.
Įmonė siūlo
Nuo darbo rezultatų priklausantį ir motyvuojantį darbo užmokestį.
Klausimai ir atsakymai
Užduokite klausimą:
Jūs galite pateikti klausimą darbdaviui. Klausimas atsiras skelbime iškart, kai tik darbdavys atsakys į jį. Lanktytojai negalės matyti jūsų el. pašto adreso.
Persiųsti
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.