Produkcijos gamybos procesų ir RVASVT programų funkcionavimo kontrolė.
Sanitarinių-higieninių normų laikymosi bendrovėje užtikrinimas.
Gaminamų produktų ir procesų sertifikavimo organizavimas.
Nusiskundimų iš vartotojų nagrinėjimo organizavimas.
Vidaus auditų organizavimas bei atstovavimas išorinių auditų metu.
Pavaldaus personalo darbo organizavimas.
Reikalavimai
Aukštasis išsilavinimas (pageidautina maisto technologijos srityje).
3 m. organizacinio darbo patirtis maisto ruošimo/gamybos srityse.
Anglų ir rusų kalbos.
Navision pagrindai - privalumas.
Tarptautinių standartų IFS, BRC, Global GAP, MSC, ASC išmanymas.
RVASVT programos reikalavimų išmanymas.
Planavimo, organizavimo ir problemų sprendimo įgūdžiai.
Klausimai ir atsakymai
Užduokite klausimą:
Jūs galite pateikti klausimą darbdaviui. Klausimas atsiras skelbime iškart, kai tik darbdavys atsakys į jį. Lanktytojai negalės matyti jūsų el. pašto adreso.
Persiųsti
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.