Organizuoja žaliavų kokybės, gaminamo produkto kokybės kontrolę technologinio proceso, sandėliavimo metu.
Kontroliuoja sanitarinių - higieninių normų laikymąsi.
Organizuoja svečių ekskursijas gamybos cechuose.
Prižiūri RVASVT programų funkcionavimą.
Reikalavimai
Aukštasis išsilavinimas (maisto technologo/visuomenės sveikatos vadybos srityje).
2-3 metų darbo patirtis maisto produktų kokybės valdymo srityje.
Labai geri darbo kompiuteriu įgūdžiai (MS Office, Navision - privalumas).
RVASVT norminių ir teisinių aktų žinojimas.
Maisto produktų gamybos saugos ir kokybės, gamybos proceso sanitarinių - higieninių reikalavimų išmanymas.
Planavimo, organizavimo ir problemų sprendimo įgūdžiai.
Principingumas, geranoriškumas, atsakingumas, vidinė motyvacija.
Orientacija į nuolatinį veiklos tobulinimą ir rezultatų gerinimą.
Anglų ir rusų kalbų mokėjimas.
Įmonė siūlo
Įdomų ir atsakingą darbą tarptautinėje kompanijoje;
Questions and Answers
Ask a Question
You can enter your question here. The question will appear on the job ad as soon as employer has answered it. Your e-mail will be hidden for visitors then. NB! This is public forum. Questions and answers are visible for all users.
Send to Friend
CV Market will add link to the selected job ad to the end of the mail.
Please fill out all the fields marked with asterisk!