Konditeris kepa duoną, sausainius, pyragaičius ir tortus, gamina desertus viešbutyje vykstantiems pobūviams ir konferencijoms, taip pat teikia konditerijos gaminius į kavinę ir restoraną.
Šie darbai paskirstomi tarp pamainoje dirbančių konditerių, vis dėlto pageidaujama, kad pretendentai nebūtų siauros specializacijos ir gebėtų atlikti bet kurį iš šių darbų.
Reikalavimai
Profesionalumas, šiuolaikiškas ir inovatyvus požiūris.
Gebėjimas dirbti racionaliai, užtikrinti konditerijos gaminių kokybę, jų skonį ir išvaizdą.
Pageidautina darbo patirtis - ne mažiau nei 2 metai.
You can enter your question here. The question will appear on the job ad as soon as employer has answered it. Your e-mail will be hidden for visitors then. NB! This is public forum. Questions and answers are visible for all users.
Send to Friend
A link to an ad will be added automatically at the end of the message.
Please fill out all the fields marked with asterisk!