Darbo aprašymas
Žaliavų, tarpinių gamybos proceso produktų, išpilstytos produkcijos(alaus, sidro, giros ir kt gėrimų) mikrobiologinės analizės, nustatytos kokybės kontrolės schemoje atlikimas;
Talpų, vamzdynų praplovimo vandenų vandens, įrengimų paviršių mikrobiologinės analizės, nustatytos kokybės kontrolės schemoje atlikimas;
Grynos mielių kultūros išvedimo ir visus su tuo susijusių darbų atlikimas;
Mikrobiologinių terpių, reagentų ruošimas, naudojamos įrangos ir indų autoklavavimas, mikrobiologinės laboratorijos priežiūra, valymas, dezinfekcija.
Gautų mikrobiologinių duomenų pateikimas IT laikmenoje.
Talpų, vamzdynų praplovimo vandenų vandens, įrengimų paviršių mikrobiologinės analizės, nustatytos kokybės kontrolės schemoje atlikimas;
Grynos mielių kultūros išvedimo ir visus su tuo susijusių darbų atlikimas;
Mikrobiologinių terpių, reagentų ruošimas, naudojamos įrangos ir indų autoklavavimas, mikrobiologinės laboratorijos priežiūra, valymas, dezinfekcija.
Gautų mikrobiologinių duomenų pateikimas IT laikmenoje.
Reikalavimai
Aukštasis išsilavinimas (pageidautina maisto produktų technologijos, chemijos, biologijos, mikrobiologijos srityje, gali būti paskutinio kurso magistrantas);
Geras anglų ir rusų kalbų mokėjimas;
Geri darbo kompiuteriu įgūdžiai (MS Office paketas, Internet Explorer);
Privalumas – atsakingumas, kruopštumas, darbo patirtis mikrobiologijos srityje.
Geras anglų ir rusų kalbų mokėjimas;
Geri darbo kompiuteriu įgūdžiai (MS Office paketas, Internet Explorer);
Privalumas – atsakingumas, kruopštumas, darbo patirtis mikrobiologijos srityje.
Įmonė siūlo
Rinkos tyrimais paremtą atlyginimą;
Socialinių garantijų paketą.
Socialinių garantijų paketą.
Papildoma informacija
Gyvenimo aprašymą siųsti faksu (8 37) 321503 arba el.paštu cv@ragutis.lt iki 2010m. balandžio 12d.
Konfidencialumą garantuojame.
Informuosime tik pasirinktus kandidatus.
Konfidencialumą garantuojame.
Informuosime tik pasirinktus kandidatus.