Pusryčių patiekalų gaminimas pagal technologinį procesą;
Aukštos tiekiamų patiekalų kokybės užtikrinimas;
Higienos normų išmanymas ir praktinis pritaikymas;
Tvarkos bei higienos virtuvėje bei tarnybinėse patalpose laikymasis.
Reikalavimai
Žinote žaliavų apdirbimo ir teisingų maisto produktų paruošimo, technologijų, jų laikymo bei sandėliavimo sąlygas;
Galite dirbti tiek individualiai, tiek komandoje;
Greitai gebate įsisavinti reikiamą medžiagą;
Gebate nepasimesti stresinėje situacijoje;
Mėgstate švarą ir tvarką darbo vietoje;
Turite panašios darbo patirties restorane.
Įmonė siūlo
Darbą pilnu etatu, pamainomis, slenkančiu grafiku (06:00 -15:00 val.);
Draugišką ir profesionalų kolegų kolektyvą;
Nemokamą maitinimą;
Mokymus bei nuolatinį tobulėjimą, kad jaustumeisi užtikrintai;
Karjeros kilimo galimybes.
Questions and Answers
Ask a Question
You can enter your question here. The question will appear on the job ad as soon as employer has answered it. Your e-mail will be hidden for visitors then. NB! This is public forum. Questions and answers are visible for all users.
Send to Friend
A link to an ad will be added automatically at the end of the message.
Please fill out all the fields marked with asterisk!