1. Organizuoti ir užtikrinti sklandų restorano ir jo darbuotojų darbą;
2. Užtikrinti aptarnavimo ir gamybos kokybės standartų laikymąsi;
3. Vykdyti finansinę-ūkinę veiklą, rengti ataskaitas.
Reikalavimai
1. Vadovaujamo darbo patirtis viešojo maitinimo srityje;
2. Stipri virėjo darbo patirtis;
3. Viešojo maitinimo-gamybos-išmanymas, bei (esant poreikiui) galėjimas asmeniškai atlikti šį darbą;
4. Darbo kompiuteriu įgūdžiai.
Įmonė siūlo
1. Darbas lanksčioje įmonėje;
2. Tobulėjimo galimybės.
Questions and Answers
Ask a Question
You can enter your question here. The question will appear on the job ad as soon as employer has answered it. Your e-mail will be hidden for visitors then. NB! This is public forum. Questions and answers are visible for all users.
Send to Friend
A link to an ad will be added automatically at the end of the message.
Please fill out all the fields marked with asterisk!