• Verslo pietų, A La Carte menu, pastarųjų patiekalų paruošimas;
• Banketinių patiekalų paruošimas;
• Higienos normų išmanymas ir įgyvendinimas;
• Tvarkos, švaros palaikymas darbo zonoje.
Reikalavimai
• Lankstumas ir galimybė dirbti skirtingose patiekalų atleidimo zonose.
• Noras dirbti ir tobulėti;
• Atsakingumas
Įmonė siūlo
- Galimybę dirbti su pasaulinio lygio virtuvės šefu ir patyrusių virėjų komanda;
- Individualaus asmens sugebėjimų tobulinimą;
- Galimybę išmokti klasikinės prancūzų, modernios ispanų, šiaurietiškos virtuvės;
- Naujausią virtuvės įrangą;
- Galimybę dirbti su aukščiausios kokybės produktais;
- Lankstų darbo grafiką;
- Gerą, šiltą darbo atmosferą;
- Laiku mokamą atlygį;
- Parvežimą po darbo pamainos;
Kitas motyvacines darbo priemones (nuolaidas paslaugoms, premijas ir t.t.).
Questions and Answers
Ask a Question
You can enter your question here. The question will appear on the job ad as soon as employer has answered it. Your e-mail will be hidden for visitors then. NB! This is public forum. Questions and answers are visible for all users.
Send to Friend
CV Market will add link to the selected job ad to the end of the mail.
Please fill out all the fields marked with asterisk!