Šalia viešbučio yra jaukus vasaros restoranas ant vandens "Bora Bora", kuriame virėjas kartu su jam asistuojančiu padėjėju gamina ant griliaus karštus patiekalus. Virėjas atsakingas už kokybišką patiekalų gaminimą, tvarką ir švarą maisto gaminimo zonoje restorane ant vandens. Jis rūpinasi virtuvės prekėmis, užsako iš sandėlio reikiamus produktus patiekalų gaminimui.
Reikalavimai
Virėjas (-a) gamina patiekalus ant grilio, todėl turėtų:
- mokėti gaminti karštus patiekalus ant grilio (patiekalai iš mėsos, žuvies, daržovių);
- būti savarankiškas, tvarkingas, atsakingas.
Įmonė siūlo
1. Sezoninį darbą nuo gegužės pradžios iki rugsėjo pradžios;
2. Tarnybinį autobusą susisiekimui į darbą ir iš jo. Autobusas išvyksta nuo viešbučio "Radisson Blu" Konstitucijos pr., vyksta Ukmergės gatve, stodamas stotelėse "Šeškinės poliklinika" ir "Fabijoniškių";
3. Nemokamą maitinimą;
4. Viešbutis "Le Méridien Vilnius" darbuotojams siūlo galimybę dirbti tarptautinėje kompanijoje, pagal savo išsimokslinimą ir gebėjimus daryti horizontaliąją ir/arba vertikaliąją karjerą.
Questions and Answers
Ask a Question
You can enter your question here. The question will appear on the job ad as soon as employer has answered it. Your e-mail will be hidden for visitors then. NB! This is public forum. Questions and answers are visible for all users.
Send to Friend
A link to an ad will be added automatically at the end of the message.
Please fill out all the fields marked with asterisk!