- Maisto produktų ir žaliavų ruošimas patiekalų gamybai;
- Restorano patiekalų gamyba pagal nustatytus receptus;
- Pusryčių viešbučio svečiams, banketinio maitinimo ruošimas;
- Maisto kokybės tikrinimas;
- Virėjo darbo vietos parengimas, pasirenkant inventorių, įrenginius, įrankius, patogiai ir saugiai juos išdėstant;
- Švaros ir tvarkos virtuvėje užtikrinimas.
Galimybė rinktis ir sezoninį darbą.
Reikalavimai
Punktualumas, tvarkingumas, atsakingumas.
Darbo patirtis kavinės ar restorano virtuvėje, virėjo išsilavinimas - didžiulis privalumas.
Questions and Answers
Ask a Question
You can enter your question here. The question will appear on the job ad as soon as employer has answered it. Your e-mail will be hidden for visitors then. NB! This is public forum. Questions and answers are visible for all users.
Send to Friend
A link to an ad will be added automatically at the end of the message.
Please fill out all the fields marked with asterisk!