Karštų ir šaltų patiekalų gamyba, remiantis gaminių technologinio proceso reikalavimais;
Atsakomybė už maisto kokybę ir pateikimą;
Maisto saugos ir higienos normų užtikrinimas;
Slenkantis darbo grafikas, vakarinė pamaina.
Reikalavimai
Bent dviejų metų darbo patirtis virtuvėje;
Žaliavų apdirbimo ir teisingų maisto produktų paruošimo technologijų, jų laikymo bei sandėliavimo sąlygų žinojimas;
Sveikatos, higienos ir sanitarijos normų žinojimas;
Orientacija į kokybišką rezultatą;
Gebėjimas dirbti komandoje;
Tvarkingumas, sąžiningumas, atsakingumas.
Įmonė siūlo
Draugišką, ambicingą komandą bei profesionalius vadovus;
Galimybę tobulėti bei reikalingus mokymus;
Nemokamą maitinimą;
Ypatingas kainas apsistojant Hilton tinklo viešbučiuose visame pasaulyje;
Apmokėtas Taxi paslaugas nuo 23 val. vakaro iki 6 val. ryto;
Tarptautinės karjeros galimybes.
Pagrindiniai privalumai
Apmokami/dalinai apmokami pietūs
Atsižvelgiama į darbuotojo nuomonę apie darbo laiką
Karjeros augimo galimybės
Lankstumas bei geras darbo ir asmeninio gyvenimo balansas
Papildomos motyvacinės naudos
Profesinio augimo galimybės
Tarptautinės karjeros galimybės
Transporto į darbą kompensavimas
Vertinanti darbuotojų nuomonę aplinka
Questions and Answers
Ask a Question
You can enter your question here. The question will appear on the job ad as soon as employer has answered it. Your e-mail will be hidden for visitors then. NB! This is public forum. Questions and answers are visible for all users.
Send to Friend
A link to an ad will be added automatically at the end of the message.
Please fill out all the fields marked with asterisk!