Karštų ir šaltų patiekalų gamyba, remiantis gaminių technologinio proceso reikalavimais;
Atsakomybė už maisto kokybę ir pateikimą;
Maisto saugos ir higienos normų užtikrinimas;
Slenkantis darbo grafikas, vakarinė pamaina.
Reikalavimai
Bent dviejų metų darbo patirtis virtuvėje;
Žaliavų apdirbimo ir teisingų maisto produktų paruošimo technologijų, jų laikymo bei sandėliavimo sąlygų žinojimas;
Sveikatos, higienos ir sanitarijos normų žinojimas;
Orientacija į kokybišką rezultatą;
Gebėjimas dirbti komandoje;
Tvarkingumas, sąžiningumas, atsakingumas.
Įmonė siūlo
Draugišką, ambicingą komandą bei profesionalius vadovus;
Galimybę tobulėti bei reikalingus mokymus;
Nemokamą maitinimą;
Ypatingas kainas apsistojant Hilton tinklo viešbučiuose visame pasaulyje;
Apmokėtas Taxi paslaugas nuo 23 val. vakaro iki 6 val. ryto;
Tarptautinės karjeros galimybes.
Pagrindiniai privalumai
Apmokami/dalinai apmokami pietūs
Atsižvelgiama į darbuotojo nuomonę apie darbo laiką
Karjeros augimo galimybės
Lankstumas bei geras darbo ir asmeninio gyvenimo balansas
Papildomos motyvacinės naudos
Profesinio augimo galimybės
Tarptautinės karjeros galimybės
Transporto į darbą kompensavimas
Vertinanti darbuotojų nuomonę aplinka
Klausimai ir atsakymai
Užduokite klausimą:
Jūs galite pateikti klausimą darbdaviui. Klausimas atsiras skelbime iškart, kai tik darbdavys atsakys į jį. Lanktytojai negalės matyti jūsų el. pašto adreso.
Persiųsti
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.