• Kalkuliacinių ir technologinių kortelių sudarymas;
• Renginių savikainų sudarymas;
• Renginių ir banketų nurašymai;
• Mėnesinės revizijos;
• Mėnesinės ataskaitos buhalterijai;
• Užtikrinti, kad gamybinėse patalpose pastoviai būtų švara ir tvarka;
• Užtikrinti „Geros higienos praktikos taisyklių" ir RVASVT reikalavimų vykdymą restorane;
• Užtikrinti technologinio proceso ir produktų kokybės priežiūrą ir kontrolę;
• Domėtis pasaulio virtuvių tendencijomis ir ypatumais;
• Darbas su „Store House“ programa (privalumas);
• Komandos formavimas ir darbo organizavimas.
Reikalavimai
• Išsilavinimas pagal specialybę;
• Darbo patirtis vadovavime gamybos padaliniams svetingumo versle;
• Darbo patirtis kelių lygių virtuvėse (gourmet restorano, grill restorano, viešbučio pusryčių)
• Darbo patirtis aukštos klasės restoranuose;
• Išmanyti geros higienos praktikos taisyklių reikalavimus ir juos pritaikyti darbe;
• Darbo patirtis su tarptautiniais maisto produktų tiekėjais (privalumas);
• Gebėjimas dirbti komandoje;
• Darbo kompiuteriu patirtis;
• Kūrybingumas, atkaklumas, dinamiškumas;
• Aistra darbui restorane ir virtuvėje;
• Atsakingumas, kruopštumas.
Įmonė siūlo
• Įvairius mokymus;
• Galimybę dirbti su aukščiausio lygio produktais;
• Galimybę tobulėti;
• Darbą prestižiškiausiame Lietuvos restorane;
• Darbo patirtį bei kvalifikaciją atitinkantį konkurencingą atlyginimą;
• Nemokamą transporto organizavimą į/iš darbo;
• Įvertinimą bei tolimesnes karjeros galimybes.
CV su nuotrauka siųsti nurodytu el-paštu, konfidencialumą garantuojame. Informuosime tik atrinktus kandidatus.
Questions and Answers
Ask a Question
You can enter your question here. The question will appear on the job ad as soon as employer has answered it. Your e-mail will be hidden for visitors then. NB! This is public forum. Questions and answers are visible for all users.
Send to Friend
A link to an ad will be added automatically at the end of the message.
Please fill out all the fields marked with asterisk!