- Virtuvės personalo darbo organizavimas, atranka, mokymai bei valdymas;
- Darbo grafiko sudarymas;
- Meniu ruošimas ( "a la carte" / pusryčių bufeto / dienos pietų / grupių / konferencijų) bei nuolatinė patiekalų gamybos kontrolė;
- Technologinių kortelių ruošimas;
- Atsakomybė už žaliavas ( užsakymas / priėmimas ) , žaliavų realizavimo kontrolė ( FIFO );
- Bendradarbiavimas ir derybos su tiekėjais;
- Atsakomybė už virtuvės švarą bei tvarką, geros higienos praktikos taisyklių taikymą;
- Žaliavų inventorizacija;
- Sąskaitų kontrolė (darbas kompiuterine Micros sandėliavimo programa);
- Visiška atsakomybė už priimamų sprendimų padarinius.
Reikalavimai
- Darbo patirtis virtuvės komandos lyderio pozicijoje;
- Derybiniai įgūdžiai;
- Rusų bei anglų kalbos žinios;
- Reprezentatyvi išvaizda;
- Stiprus organizuotumas, pasitikėjimas savimi, motyvacija, disciplina;
- Greita reakcija, tikslumas, ištvermė;
- Lankstumas darbo grafiko atžvilgiu;
- Kompiuteriniai įgūdžiai ( Microsoft Office );
Įmonė siūlo
- Uniformą;
- Nemokamą maitinimą;
- Kelionių taksi dalinį kompensavimą;
- Plačias karjeros galimybes lietuvoje ir užsienyje;
Questions and Answers
Ask a Question
You can enter your question here. The question will appear on the job ad as soon as employer has answered it. Your e-mail will be hidden for visitors then. NB! This is public forum. Questions and answers are visible for all users.
Send to Friend
A link to an ad will be added automatically at the end of the message.
Please fill out all the fields marked with asterisk!