- vadovavimas nedidelio kulinarijos cecho darbui;
- gaminamos produkcijos aukštų kokybės standartų užtikrinimas;
- dalyvavimas gamybos procese;
- naujų produktų kūrimas, jų savikainos skaičiavimas;
- bendravimas su klientais degustacijų metu, siekiant išgirsti jų nuomonę apie gaminius.
Reikalavimai
- Maisto technologo, pamainos meistro ar restorano gamybos vadovo darbo patirtis (3 metai);
- Aukštasis/aukštesnysis išsilavinimas maisto pramonės srityje;
- Kūrybiškumas, organizuotumas, atsakingumas;
- Vadovavimo igūdžiai;
Įmonė siūlo
- Darbą šiuolaikiškoje, bet ilgametes tradicijas puoselėjančioje įmonėje, kuri planuoja didelį gamybos apimčių augimą;
- Galimybę įgyvenditi savo sumanymus modernizuojamoje gamyboje;
- Patrauklų ir konkurencingą atlygį;
- Profesinio tobulėjimo galimybes;
Klausimai ir atsakymai
Užduokite klausimą:
Jūs galite pateikti klausimą darbdaviui. Klausimas atsiras skelbime iškart, kai tik darbdavys atsakys į jį. Lanktytojai negalės matyti jūsų el. pašto adreso.
Persiųsti
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.