Atvira virtuvė: Wok ir Grill
Užtikrinti sklandų ir organizuotą atviros virtuvės darbą;
Gamybos standartų užtikrinimas;
Kokybės standartų užtikrinimas;
Geros higienos praktikos taisyklių taikymo užtikrinimas;
Naujų darbuotojų mokymai;
Prekių priėmimas;
Reikalavimai
Bent 1 metų virėjo darbo patirtis;
Viešojo maitinimo gamybos proceso išmanymas;
Orientacija į kokybišką rezultatą;
Organizuotumas ir atsakingumas.
Privalumas:
Darbo patirtis aukštoje virtuvės komandos pozicijoje;
Darbo patirtis modernioje viešojo maitinimo įstaigoje su stambiomis gamybos apimtimis ;
Darbas su wok ir grill.
Kandidato motyvacija ir asmeninės savybės gali būti svarbesnės už darbo patirtį.
Įmonė siūlo
Atlyginimą nuo 600 eur į rankas (atlyginimas keliamas po bandomojo 3 mėn. laikotarpio ir po 1 metų);
Darbą jaunatviškoje įmonėje;
Nuolatinę darbo vietą;
Patrauklų darbo grafiką (darbo dienomis nuo pirm. iki penkt. nuo 7val. iki 15val.);
Vadovavimą draugiškam ir pastoviam kolektyvui.
Klausimai ir atsakymai
Užduokite klausimą:
Jūs galite pateikti klausimą darbdaviui. Klausimas atsiras skelbime iškart, kai tik darbdavys atsakys į jį. Lanktytojai negalės matyti jūsų el. pašto adreso.
Persiųsti
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.