Darbo aprašymas
Darbas viešbučio restorane pusryčių metu, užsakymų priėmimas, maisto bei gėrimų pateikimas klientams, darbas su kasos aparatu, tvarkos palaikymas.
Darbas pamainomis.
Darbo laikas: 06:00 - 15:00 val.
Darbo dienos paprastai išdėstomos taip: trys darbo dienos, trys laisvos dienos.
Darbas pamainomis.
Darbo laikas: 06:00 - 15:00 val.
Darbo dienos paprastai išdėstomos taip: trys darbo dienos, trys laisvos dienos.
Reikalavimai
- Padavėjos (-o) darbo patirtis;
- Geras anglų, rusų kalbų mokėjimas;
- Atsakingumas, lankstumas, greita reakcija, sąžiningumas, tvarkingumas
- Geras anglų, rusų kalbų mokėjimas;
- Atsakingumas, lankstumas, greita reakcija, sąžiningumas, tvarkingumas
Įmonė siūlo
- Darbą prestižinėje viešbučių grandinėje;
- Darbuotojų ugdymą;
- Darbuotojų privilegijas.
- Darbuotojų ugdymą;
- Darbuotojų privilegijas.