Darbo aprašymas
- Maisto produktų gamybinio proceso organizavimas, priežiūra, kokybės užtikrinimas;
- Pagalba formuojant maitinimo vietos įvaizdį;
- Higienos normų išmanymas, kokybės kontrolė, personalo mokymų organizavimas.
- Pagalba formuojant maitinimo vietos įvaizdį;
- Higienos normų išmanymas, kokybės kontrolė, personalo mokymų organizavimas.
Reikalavimai
- Darbo virtuvėje patirtis;
- Viešojo maitinimo gamybos proceso išmanymas;
- Orientacija į kokybišką rezultatą;
- Kūrybiškumas, savarankiškumas, organizuotumas, komunikabilumas, veržlumas;
- Gebėjimas dirbti tiek komandoje, tiek individualiai.
- Viešojo maitinimo gamybos proceso išmanymas;
- Orientacija į kokybišką rezultatą;
- Kūrybiškumas, savarankiškumas, organizuotumas, komunikabilumas, veržlumas;
- Gebėjimas dirbti tiek komandoje, tiek individualiai.
Įmonė siūlo
- Draugišką kolektyvą;
- Geras darbo sąlygas;
- Darbą skaidriai dirbančioje įmonėje su moderniu požiūriu į darbdavio ir darbuotojo santykius;
- Darbas pamainomis, slenkančiu grafiku.
- Geras darbo sąlygas;
- Darbą skaidriai dirbančioje įmonėje su moderniu požiūriu į darbdavio ir darbuotojo santykius;
- Darbas pamainomis, slenkančiu grafiku.