* Virtuvės darbo organizavimas; komandos formavimas ir valdymas,
* Meniu atnaujinimas. Naujų receptūrų kūrimas, patiekalų įvedimas į meniu,
* Maisto saugos ir higienos taisyklių laikymosi užtikrinimas. Palaikyti tvarką ir švarą maisto gaminimo patalpose,
* Ryšių su produktų tiekėjais palaikymas, produktų užsakymas,
* Naujų komandos narių atranka, apmokymai ir kt.
* Išsilavinimas maisto gamybos srityje,
* Virėjo darbo ir virtuvės šefo/ vadovavimo patirtis,
* Išmanyti ir laikytis "Gerosios higienos praktikos taisyklių", VMVT reikalavimų, higienos, sveikatos ir saugos darbe taisyklių,
* Gebėti organizuoti virtuvės darbą: grafikų sudarymas, produktų užsakymas ir pan.,
* Mokėti dirbti kompiuteriu, MS Word, Excel, PowerPoint, Outlook programomis,
* Užsienio kalbų mokėjimas - didelis privalumas,
* Domėtis pasaulinėmis gamybos tendencijomis.
Be visų socialinių garantijų ir laiku mokamo atlyginimo, siūlome:
* Darbą tarptautiniame Accor viešbučių tinklo combo viešbutyje,
* Darbą draugiškame kolektyve,
* Darbo telefoną,
* Reikalingus apmokymus.
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.