- žuvies rūkymo ir sūdymo procesų organizavimas ir vykdymas;
- pagamintos produkcijos kokybės kontrolė;
- higienos ir technologijų laikymosi kontrolė;
- darbas pasirinktu grafiku: 5- 14val., 6-15val. arba 8-17val.;
Reikalavimai
- Panašaus darbo patirtis;
- Aukštasis arba aukštesnysis maisto technologijos srities išsilavinimas;
- Vadovavimo įgūdžiai;
- Tvarkingumas, stipri motyvacija dirbti šioje srityje, atsakingumas, kruopštumas;
- Žalingų įpročių neturėjimas;
Įmonė siūlo
- Darbą šiuolaikiškoje, bet ilgametes tradicijas puoselėjančioje įmonėje;
- Galimybę ateityje siekti meistro pozicijos (karjeros galimybės);
- Patrauklų ir konkurencingą atlygį, kuris priklauso nuo įvykdytų darbo apimčių ir rezultatų ;
- Profesinio tobulėjimo galimybes.
Klausimai ir atsakymai
Užduokite klausimą:
Jūs galite pateikti klausimą darbdaviui. Klausimas atsiras skelbime iškart, kai tik darbdavys atsakys į jį. Lanktytojai negalės matyti jūsų el. pašto adreso.
Persiųsti
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.