• Verslo pietų, A La Carte menu, pastarųjų patiekalų paruošimas;
• Banketinių patiekalų paruošimas;
• Higienos normų išmanymas ir įgyvendinimas;
• Tvarkos, švaros palaikymas darbo zonoje.
Reikalavimai
• Lankstumas ir galimybė dirbti skirtingose patiekalų atleidimo zonose.
• Noras dirbti ir tobulėti;
• Atsakingumas
Įmonė siūlo
- Galimybę dirbti su pasaulinio lygio virtuvės šefu ir patyrusių virėjų komanda;
- Individualaus asmens sugebėjimų tobulinimą;
- Galimybę išmokti klasikinės prancūzų, modernios ispanų, šiaurietiškos virtuvės;
- Naujausią virtuvės įrangą;
- Galimybę dirbti su aukščiausios kokybės produktais;
- Lankstų darbo grafiką;
- Gerą, šiltą darbo atmosferą;
- Laiku mokamą atlygį;
- Parvežimą po darbo pamainos;
Kitas motyvacines darbo priemones (nuolaidas paslaugoms, premijas ir t.t.).
Klausimai ir atsakymai
Užduokite klausimą:
Jūs galite pateikti klausimą darbdaviui. Klausimas atsiras skelbime iškart, kai tik darbdavys atsakys į jį. Lanktytojai negalės matyti jūsų el. pašto adreso.
Persiųsti
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.