- Maisto produktų ir žaliavų ruošimas patiekalų gamybai;
- Restorano patiekalų gamyba pagal nustatytus receptus;
- Pusryčių viešbučio svečiams, banketinio maitinimo ruošimas;
- Maisto kokybės tikrinimas;
- Virėjo darbo vietos parengimas, pasirenkant inventorių, įrenginius, įrankius, patogiai ir saugiai juos išdėstant;
- Švaros ir tvarkos virtuvėje užtikrinimas.
Galimybė rinktis ir sezoninį darbą.
Reikalavimai
Punktualumas, tvarkingumas, atsakingumas.
Darbo patirtis kavinės ar restorano virtuvėje, virėjo išsilavinimas - didžiulis privalumas.
Klausimai ir atsakymai
Užduokite klausimą:
Jūs galite pateikti klausimą darbdaviui. Klausimas atsiras skelbime iškart, kai tik darbdavys atsakys į jį. Lanktytojai negalės matyti jūsų el. pašto adreso.
Persiųsti
Nuoroda į skelbimą bus pridėta automatiškai žinutės pabaigoje.